Sparandet på sparlåga

Sedan jag nådde miljonen har jag trappat ned lite när det gäller börsbevakning. Jag är fortfarande inne och kollar till portföljen dagligen och lyssnar på en och annan ekonomipodd. Men både bloggandet, twittrandet och kalkylerandet har minskat i intensitet de senaste veckorna.

Känslan är lite som en idrottare som lyckats ta guld i ett mästerskap. Mycket träning och fullt fokus inför tävlingen, och när guldmedaljen väl hänger runt halsen kan man unna sig att fira och gå in i något slags underhållsläge där talangen ska hållas i form men inte längre behöver vara på topp för tillfället. Tills nästa tävling.

Vad nästa ”tävling” kommer bestå av är fortfarande oklart. Jag har funderat vidare på olika typer av spar- och konsumtionsmål utan att lyckas bestämma mig. Det får ta den tid det tar.

Annonser

3 reaktioner på ”Sparandet på sparlåga

  1. Tycker du gör rätt i att ta en välförtjänt paus nu när du uppnått ett stort mål och fundera på nästa stora. Skulle det inte kännas roligt att se hur pass mycket fortare miljon nr 2 kan skapas jämfört mot miljon nr 1? : )

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s